Inspiratie

GLAMOUR-trend: inspiratie uit theatrale esthetiek

Het intense tempo van het dagelijks leven, de snelle evenementen die we bijwonen, de schijnwerpers op toneelstukken, de grootse internationale releases van filmproducties – dit alles vormt het beeld van een glamoureuze wereld, waarin individuele ervaringen intens zijn en sterk worden gedeeld. in de online omgeving. Ontwerpers over de hele wereld laten zich elke dag inspireren door de opkomst van digitaal vakmanschap, waardoor een spectaculaire wereld ontstaat.

Stoffen geïnspireerd op het glamour-universum zijn minder conventioneel, ze hebben sterke, abstracte patronen, in iriserende tinten. De texturen stimuleren de tastzin en helpen zo een originele sfeer te creëren.
Het gestructureerde oppervlak van de stoffen is vaak voorzien van reliëf, met 3D-patronen en prints, bedoeld om de dominante eclectische stijl te benadrukken. De sprankelende details, de elektrische glans van het materiaal, maar ook de digitale patronen, maken het futuristische en uitbundige beeld van deze stijl compleet.

Geïnspireerd door theatrale esthetiek, maar met invloeden uit het digitale universum, hebben de stoffen voor gordijnen en draperieën het vermogen om de aandacht te trekken en het hele ontwerp voort te stuwen in een charmante, charmante ruimte, waar de lijnen tussen realiteit en utopie worden vervaagd door technologie. virtuele realiteit. de Kamer.
De patronen van de gordijnen en de vitrages zijn sterk, abstract en de intens gepigmenteerde kleuren benadrukken een iriserend en boeiend kleurenpalet.
Ook specifiek voor deze trend zijn de modellen met metallic reflecties of de modellen met glitteraccenten.

Winkelwagen