Inspiratie

URBAN-trend: over het intense ritme van grote steden

        De urban daily is een continue inspiratiebron voor makers van internationale trends. De alerte dynamiek van de grote steden is geïnspireerd door de combinatie van functioneel en esthetisch, tussen minimalisme en toegankelijkheid, tussen stoffen in overwegend primaire kleuren.
        De texturen van de stoffen zijn glad, licht glanzend en drukken ook de illusie van beweging uit, waarbij dynamiek het centrale concept is van de stedelijke trend. Het contrast tussen de basiskleuren (rood, blauw, groen, geel, paars, zwart, roze) en de joviale patronen (lijnen, stippen) geven de intensiteit van een alert ritme, specifiek voor stedelijke gebieden.

      Stoffen in primaire kleuren, licht geometrische patronen, nemen een leidende plaats in onze collectie in.
      De Urban-trend combineert de primaire kleuren en de gladde texturen van gordijnen en vitrajes in arrangementen geïnspireerd op de specifieke stedelijke agitatie. De illusie van beweging wordt vastgelegd door de fijne geometrieën van de materialen, wat essentieel is bij het ontwerpen van een ontwerp dat is geïnspireerd op het intense ritme van grote steden.

       Natuurlijke stoffen, pastelkleuren, vereenvoudigde geometrieën vertegenwoordigen de Urban-trend, toegewijd aan de minimalistische stijl.
       Eenvoudige patronen en stoffen van natuurlijke vezels zijn de bepalende kenmerken van deze trend.
       De minimalistische stijl op het gebied van huishoudtextiel onderscheidt zich door bleke kleurschakeringen, eenvoudige patronen, kleine en vereenvoudigde geometrieën.

Winkelwagen